Graco – strojevi za gletanje i bojanje

 

Graco strojevi za gletanje i bojanje

NOVO iz GRACO-a: Prijenosni električni raspršivači boje sa ProXChange™ pumpom za brzu izmjenu na licu mjesta
Zašto odabrati Graco
  • Premium kvaliteta
  • Tradicija
  • Veliki izbor strojeva
  • Za osnovne premaze, sve vrste boja, glet masu, lakove, emulzije, epoksi smole, lateks…
  • Veliki broj prodanih jedinica na području RH
  • Osiguran servis, rezervni djelovi i garancija
  • Brza isporuka

GX21 električni raspršivač boje, boju usisava izravno iz kante, kao takav idealan je za bojanje zidova i stropova. Za profesionalne molere ključno je da posao bude završen na vrijeme. S inovativnom ProXChange pumpom koju korisnik može brzo zamjeni na licu mjesta, nema zastoja. Alati potrebni za zamjenu pumpe su ugrađeni u okvir. Kako bi se optimizirao kontinuitet rada, pumpa je podmazana i sprečava zastoje u pištolju.
GRACO strojevi za gletanje i bojanje omogućuju bojanje velikih i malih, unutarnjih i vanjskih površina brzo i jednostavno. Omogućuju nanošenje osnovnih premaza, sve vrste boja, glet mase, lakova, emulzija, epoksi smola, lateksa… GRACO tehnologija omogućava da se s manje ljudi postigne veća učinkovitost. Npr. s MARKOM X (uređaj za nanošenje raznih boja i glet masa) dvije ekipe od po četiri čovjeka za jedan dan mogu odraditi površinu od gotovo 2000 m².
Za savršeno završno bojanje preporučamo baterijske raspršivače boja koji omogućuju konzistentan premaz već u prvom nanosu. Spremni su za rad odmah, razrjeđivanje boje nije potrebno.
Za bojanje unutarnjih površina preporučamo ST MAX seriju. To je početni raspon raspršivača za profesionalce, kompaktan dizajn, jednostavan za rukovanje, gotovo 4 kg lakši od ranije verzije, rade s do 90 metara produžnim kabelom, pokreće ih monofazna struja.
ULTRA® MAX II Platinum idealna je jedinica za srednje do velike poslove bojenja, kako unutrašnjih tako i vanjskih površina! To je vaš najpouzdaniji partner za renovacije, nove konstrukcije, komercijalne i stambene objekte, vanjske fasade, nove stambene projekte i sl. S lakoćom rukuje većinom uobičajenih veličina mlaznice i težim premazima! ULTRA® MAX II Platinum savršeno nanosi akrilne premaze, zaštitne premaze, emulzije, vodene tekućine i boje na razrjeđivanje.
MARK MAX PLATINUM višenamjenska je jedinica za opsežno bojenje unutrašnjih i vanjskih površina! To je vaš pouzdan partner koji bezračno nanosi glet mase i većinu uobičajenih boja. MARK MAX PLATINUM nanosi lateks, emulzije, akrilne premaze, epoksije, punila za cigle, vatrootporne premaze, glet mase većinu uobičajenih bezračnih glet masa.
Njegove performanse omogućuju da ga istodobno upotrebljavaju 2 osobe.
T-MAX™ posebno je namijenjen za nanošenje većine glet masa i ispuna za unutarnje prostore. Korištenjem stroja T-MAX™ s vanjskim kompresorom, možete nanositi dekorativne žbuke s česticama do 1,5 mm. T-MAX™ je ispitan i odobren za raspršivanje najzahtjevnijih vrsta glet masa koje se trenutno nalaze na tržištu, bilo nepripremljenih ili unaprijed pripremljenih.