Essig - Bušača oprema

Pneumatske rakete za probijanje zemlje ispod prometnica, nasipa, rijeke ili sl.

Pneumatske rakete Essig IP45 – IP145 promjera od 45-145 mm

Pneumatske rakete IP45 – IP145mm

 

ESSIG Pneumatske rakete se koriste za probijanje zemlje ispod prometnica,kolnih ulaza željezničke pruge, nasipa, rijeka i sl. a da pri tome ne oštete površinu ispod koje se probija.
Naime ovaj alat ne buši zemlju nego ju jednostavno sabija oko sebe praveći si tako idealan tunel ne izbacujući pri tome zemlju van.
Alat služi kod polaganja raznih instalacija (vodovodnih, plinskih, električnih) ili prosto kod bilo koje potrebe za otvorom u zemlji, a kad niste u mogućnosti ili ne želite demolirati površinu.
Prednost rakete je u velikoj snazi s jednostavnom izvedbom . Zbog toga su rakete robusne i dugovječne. Proizvode se prema normi ISO 9001 i odgovaraju svim testovima po pitanju funkcionalnosti i garancije

Prednosti rada s ESSIG pneumatskim raketama
  • Sve rakete su potpuno povratne. Povratak se vrši bez kablova i bez okretanja.
  • Minimalno vrijeme pripreme
  • Dovoljan 1 ili 2 djelatnika
  • Male dimenzije raketa
  • Preciznost, Mobilnost
14 osnovnih verzija IP pneumatskih raketa
  • ESSIG proizvodi 14 osnovnih verzija IP pneumtaskih raketa i pobijača (IP 45 – IP 530).
    Kupcima izbor nije ograničen samo na 9 osnovnih promjera. Uporabom proširivača, adaptera i druge pomoćne opreme izbor promjera je neograničen.

ESSIG uređaji za bušenje su alati na pneumatski pogon i mogu mijenjati pravac probijanja preko klipa rakete. Klip udara na prednju stranu kućišta i pobija raketu u tlo. Otporom kućišta sa tlom raketa ulazi u zemlju,ne izbacuje ju van nego sabija sa svih strana.
Sve rakete su potpuno povratne. Povratak se vrši bez kablova i bez okretanja.
Samo jednostavnim zatvaranjem ventila na kompresoru, povlačenjem pneumatskog crijeva prema natrag i ponovnim otvaranjem ventila kompresora, raketa kreće prema natrag.

Nepovratni proširivači za rakete služe da se nakon prvog prolaza rakete navuku na tijelo rakete i prošire početni promjer. Isporučuju se za modele IP95 pa sve do IP145. Standardni promjer rakete
IP95 mm može se povećati do maksimalno180 mm.


/wp-content/uploads/essig-rakete_pobijaci.pdf

http://www.essig-porta.de

na upit

1 godina

osiguran

ne

osigurani

damir

Damir Grgurić

-

098 341 409

Telefonske informacije zatražite svakog radnog dana od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.